Tillval

Alla tillval bokas av kunden själv via Idre fjäll. Uppge kontraktsnummer vid bokning av tillval.Bokning kan ske via www.idrefjall.se, telefon 0253-410 00 samt att vissa tillval kan bokas på plats i receptionen.

Avresestäd​

Det går bra att beställa slutstädning i förväg eller boka på plats, dock senast 3 dagar innan hemresa. Det finns ett par saker som Idre fjäll vill att du som gäst gör innan du lämnar boendet, bland annat att tömma soporna och diska efter dig. Handdisk och allrengöringsmedel ingår i logipriset. I de lägenheter med diskmaskin finns 2 disktabletter vid ankomst.

Kontakta Idre fjäll för prisuppgift.

Linneset

Lakan och handdukar ingår ej i ditt boende men kan förbokas. Linneset bokas separat innan ankomst. I lägenheten finns täcke och kudde till varje bädd. Har du förbokat linneset levereras det till din stuga på ankomstdagen.

Kontakta Idre fjäll för prisuppgift.

Barnsäng & barnstol

Idre fjäll erbjuder uthyrning av resesäng och barnstolar. Du hämtar och lämnar barnsäng och barnstol vid Stugservice.

Önskar du få utkörning till stugan/lägenheten kan du förboka detta. Tänk på att täcke, kudde och linne till barnsängen ej ingår, men kan hyras separat till en kostnad. 

Kontakta Idre fjäll för prisuppgift.

Brasved

Tänk vad mysigt med en sprakande brasa efter en dag ute. För att slippa släpa på vedsäckar, erbjuder vi utkörning av ved till stugan på ankomstdagen. Kontakta Idre fjäll för prisuppgift.